Mogelijkheden

In elke keuken is zo veel aan te passen dat het makkelijk is het overzicht kwijt te raken. UpdateJeKeuken.nl zet daarom al haar mogelijkheden op een rij. Zo ziet u in één oogopslag wat er allemaal mogelijk is in uw keuken.

Vervanging van de deurtjes behoort tot de mogelijkheden

  • Frontjes: nieuwe grepen / renovatie / nieuwe kleur / andere frontjes
  • Stopcontacten: uitbreiding groepen om meer apparatuur aan te kunnen sluiten
  • Apparatuur: magnetron inbouwen / oven vervangen
  • Tegels: nieuwe tegels of vlamwerende platen
  • Verlichting: aanpassing of vernieuwing van het lichtplan
  • Extra opbergruimte: slimme oplossingen voor meer bergruimte
  • Kraan: installatie nieuwe kranen maar ook van spoelbakken

Laat uw keuken renoveren door UpdateJeKeuken.nl! Als de keuken er gedateerd uitziet (kleur en uitstraling), als de frontjes zijn beschadigd, scheef hangen of niet goed sluiten. Komt u stopcontacten tekort? UpdateJeKeuken.nl zorgt ervoor dat u brood kan roosteren, taarten bakken èn water kan koken. Staat het werkblad vol met losse apparatuur? Niet nodig. Is het werkblad aan vernieuwing toe? Overweegt u spoelbakken te vervangen of een kraan?

Zoals u kunt lezen blijkt dat alles mogelijk is. En precies zoals u het wilt want UpdateJeKeuken.nl werkt precies volgens de afspraken die u opstelt. Laat daarom juist UpdateJeKeuken.nl zich ontfermen over uw keuken, met als resultaat een keuken die niet alleen kleurrijker en ruimer is, maar ook slimmer en functioneler.

UpdateJeKeuken.nl komt haar afspraken na. Biedt maatwerk. Werkt wanneer het u uitkomt. Interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met UpdateJeKeuken.nl en bel 06 5538 5561.

Vraag een gratis offerte aan Bel voor een afspraak: 06 5538 5561