Een nieuwe look

Voor een fractie van het bedrag van een nieuwe keuken krijgt uw huidige keuken een compleet nieuwe ‘look’. En dat in minder tijd. Zodat u weer snel in uw eigen keuken kan zijn. Hoe dat kan? Door renovatie. Keuken renovatie is bijvoorbeeld het vervangen van het werkblad of het laten spuiten van de frontjes. Maar ook het aanbrengen van nieuwe handgrepen. Loopt het laatje aan of wordt het tijd voor een andere oven, eentje die niet stinkt door aangekoekt vuil?

Renovatie van de keuken is het antwoord! UpdateJeKeuken.nl hanteert daarbij haar eigen, unieke werkwijze. U belt voor een vrijblijvende afspraak of een gratis offerte. Na een inventarisatie van uw wensen wordt een plan van aanpak opgesteld en een deadline afgesproken. Daarmee gaat UpdateJeKeuken.nl aan de slag en vraagt geregeld om uw mening om er zeker van te zijn dat alles precies gaat zoals u dat wilt.

Tijdens de werkzaamheden zal de opstelling van uw keuken gewoon behouden blijven, tenzij u dit ook anders wenst natuurlijk. Met dank aan de renovatie zal de keuken dan weer die fijne plek zijn, die het al die jaren  was. Een mooier resultaat kunt u zich niet wensen.

Verwacht het beste

Vanaf het moment dat u heeft bepaald wat er geüpdatet moet worden, maakt UpdateJeKeuken.nl al direct uw verwachtingen waar door heldere afspraken en door duidelijke taal te gebruiken. UpdateJeKeuken.nl gebruikt juist niet al die vaktermen maar praat in makkelijke, begrijpbare taal. En daarbij geldt afspraak = afspraak! De overlast is beperkt. De leidingen blijven op z’n plaats. En wat behouden kan blijven, blijft zitten. Overbodig materiaal wordt opgeruimd en de stofzuiger houdt alles schoon.

Is uw interesse gewekt? Bel Vraag een gratis offerte aan voor een afspraak. Of stuur een mail naar info@updatejekeuken.nl.

Vraag een gratis offerte aan Bel voor een afspraak: 06 5538 5561