Werkwijze

Een nieuwe look – zelfde keuken – hoe werkt het?

Voor een fractie van het bedrag van een nieuwe keuken krijgt uw huidige keuken een compleet nieuwe ‘look’. En dat in minder tijd. Zodat u weer snel in uw eigen keuken kan zijn. Hoe dat kan? Door renovatie. Keuken renovatie is bijvoorbeeld het vervangen van het werkblad of het laten spuiten van kastdeurtjes. Maar ook het aanbrengen van nieuwe handgrepen. Is de kleur van de kastjes dof geworden of sluit hij niet goed meer?

Loopt het laatje aan of wordt het tijd voor een andere oven, eentje die niet stinkt door aangekoekt vuil? Renovatie van de keuken is het antwoord! Updatejekeuken.nl hanteert daarbij haar eigen, unieke werkwijze. U belt voor een vrijblijvende afspraak of een gratis offerte. Na een inventarisatie van uw wensen wordt een plan van aanpak opgesteld en een deadline afgesproken. Daarmee gaat Updatejekeuken.nl aan de slag en vraagt geregeld om uw mening om er zeker van te zijn dat alles precies gaat zoals u dat wilt.

Tijdens de werkzaamheden zal de opstelling van uw keuken gewoon behouden blijven, tenzij u ook dit anders wenst natuurlijk. Met dank aan de renovatie zal de keuken dan weer die fijne plek zijn, die het  al die jaren geleden was. Een mooier resultaat kunt u zich niet wensen.

Verwacht het beste

Vanaf het moment dat u heeft bepaald wat er geüpdatet moet worden, maakt UpdateJeKeuken.nl al direct uw verwachtingen waar door heldere afspraken en door duidelijke taal te gebruiken. Updatejekeuken.nl gebruikt juist niet al die vaktermen maar praat in makkelijke, begrijpbare taal. En daarbij geldt afspraak = afspraak! De overlast is beperkt. De leidingen blijven op z’n plaats. En wat behouden kan blijven, blijft rustig zitten. Overbodig materiaal wordt opgeruimd en de stofzuiger houdt alles schoon.

Is uw interesse gewekt? Bel 06 5538 5561 voor een afspraak. Of stuur een mail naar info@updatejekeuken.nl.

Vraag een gratis offerte aan Bel voor een afspraak: 06 5538 5561