Bedrijf

update de keuken in uw bedrijf

Laat uw bedrijfskeuken renoveren

Hoe staat het met de staat van de keuken van uw bedrijf? Is het makkelijk een lunch te serveren? Is het eigenlijk wel representatief voor uw bedrijf?

Want een goed ingerichte en gestructureerde keuken kan daar voor zorgen. Maar vaak zijn deze keukens juist samengesteld uit losse niet op elkaar afgestemde elementen. En wat is het resultaat? Het geheel ziet er meestal niet fraai uit. Zeker geen visitekaartje van uw bedrijf. Dat kan natuurlijk beter. Met een renovatie van uw keuken door UpdateJeKeuken.nl.

  • levert maatwerk
  • is flexibel, ook ’s avonds
  • werkt als het personeel vrij is

Mist de keuken van uw bedrijf nog iets? De inbouw van een koelkast of van een afwasmachine? De constructie van een goed aanrechtblad? Een overzichtelijke goed functionerende keuken in uw bedrijf? Die er ook nog eens goed uitziet? Dan is het tijd voor een update van uw keuken in uw bedrijf. UpdateJeKeuken.nl kenmerkt zich door scherpe afspraken, heldere communicatie en duidelijke deadlines. U zult dan ook niet voor verrassingen komen te staan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met UpdateJeKeuken.nl en bel 06 5538 5561. Een mail sturen kan natuurlijk ook naar updatejekeuken – info@updatejekeuken.nl

Vraag een gratis offerte aan Bel voor een afspraak: 06 5538 5561