Nieuw aanrechtblad

p>Wilt u een nieuwe keuken, maar heeft u geen zin om zo veel geld aan een nieuwe keuken aan te geven? En is uw bestaande keuken eigenlijk nog best goed? Laat dan een nieuw aanrechtblad in uw bestaande keuken zetten door Update je keuken! Wij updaten uw bestaande keuken waardoor het lijkt of u een compleet nieuwe keuken heeft! Zo kunnen wij uw keukenkastdeuren vervangen, de keuken opnieuw betegelen of een nieuw aanrechtblad in uw bestaande keuken inbouwen. Zo heeft u een nieuwe keuken voor slechts een fractie van de prijs!

Over ons

Update je keuken is een bedrijf dat uw keuken voorziet van een compleet nieuwe look, en dat voor de fractie van de prijs van een nieuwe keuken. Hoe kan dat? Heel gemakkelijk, namelijk door het renoveren van uw bestaande keuken. Dit is een snelle en goedkope manier om uw keuken een opfrisbeurt te geven. Een renovatie kan simpel zijn door ‘slechts’ de keukenkastjes te vervangen tot complex door nieuwe betegeling en nieuwe apparatuur in te bouwen. U kunt ons altijd benaderen voor een gratis offerte!

Een nieuw aanrechtblad of meer!

Wij van Update je keuken begrijpen maar al te goed dat u wilt genieten van een frisse en nieuwe keuken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een nieuw aanrechtblad in uw bestaande keuken in te bouwen. Maar daarnaast kunnen wij uw gehele keuken updaten, zodat het lijkt of uw een compleet nieuwe keuken heeft! Wij kunnen u daarom helpen bij onder andere:

  • Deurtjes: nieuwe grepen / keukendeuren renoveren / nieuwe kleur / andere deurtjes
  • Stopcontacten – uitbreiding groepen om meer apparatuur aan te kunnen sluiten
  • Apparatuur: magnetron inbouwen / oven vervangen
  • Tegels: nieuwe tegels of vlamwerende platen
  • Verlichting: aanpassing of vernieuwing van het lichtplan
  • Extra opbergruimte: slimme oplossingen voor meer bergruimte
  • Kraan: installatie nieuwe kranen maar ook van spoelbakken

Bij ons kunt u dus terecht voor een compleet nieuw aangezicht van uw keuken, en dat voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken! Wilt u meer weten over onze diensten of weten hoe wij uw keuken kunnen updaten? Neem dan gerust contact met ons op!

Interesse in een keuken update?

Wilt u het gevoel van een nieuwe keuken, voor slechts een fractie van de prijs van een nieuwe keuken? Of wilt u slechts een snelle opfrisbeurt in de keuken door bijvoorbeeld een nieuw aanrechtblad in uw bestaande keuken? Neem dan snel contact op met Update je keuken, wij updaten namelijk uw keuken zoals u dat wilt. U ons bellen op 06 5538 5561 of per e-mail bereiken via info@updatejekeuken.nl. Wij updaten graag uw keuken, zodat u weer fijn kunt koken en genieten!

Ook een gratis offerte ontvangen?

Bel 06 5538 5561 of mail voor een gratis offerte

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u ook een gratis offerte ontvangen?

Op zoek naar een nieuwe keuken die wél binnen uw budget ligt? Vraag dan nu de gratis offerte aan.