Keukenkastjes opknappen, snel en goedkoop

Bent u het overzicht helemaal kwijt in de keuken? Of is de keuken toe aan een opknap beurt? Voor slechts een fractie van het bedrag wat u kwijt bent voor een nieuwe keuken, geeft Update je keuken uw huidige keuken een compleet nieuw aangezicht zodat het lijkt of u een compleet nieuwe keuken heeft. En dat in minder tijd. Hoe dat kan? Door het renoveren van de keuken. Van af het moment dat u heeft bepaald wat er geüpdatet moet worden, maakt UpdateJeKeuken.nl al direct van uw dromen werkelijkheid! U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Alleen kunt u uw keukenkastjes opknappen en dat zal al de indruk van een compleet nieuwe keuken geven!

Uw keukenkastjes laten opknappen door ons

Wij snappen dat u aan de ene kant wel een nieuwe keuken wilt, maar aan de andere kant toch tegen een dergelijke investering opziet. Voor slechts een fractie van de prijs kunt u ook een deel van uw keuken aanpakken, bijvoorbeeld door de keukenkastjes op te knappen.

Bent u bijvoorbeeld uitgekeken op het design of kleur van uw keukenkastjes? Dan kunt u gemakkelijk en snel door UpdateJeKeuken.nl uw keukenkastjes laten opknappen in plaats van een hele nieuwe keuken aan te schaffen. Want waarom de gehele keuken vernieuwen als u deze ook gewoon kunt ‘updaten’? Met nieuwe keukenkastjes ziet uw keuken er direct weer als nieuw uit. Vervang uw keukenkastjes bijvoorbeeld in de volgende situaties:

  • Als de keuken er gedateerd uitziet (kleur en uitstraling)
  • Als de keukenkastdeuren zijn beschadigd
  • Als de kastdeuren van de keuken scheef hangen of niet goed sluiten

UpdateJeKeuken.nl hanteert daarbij haar eigen, unieke werkwijze. Bel voor een vrijblijvende afspraak of een gratis offerte. Na een inventarisatie van uw wensen wordt een plan van aanpak opgesteld en een deadline afgesproken. Zonder gekkigheid en onverwachte kosten vervangen wij uw keukenkastdeurtjes.

Over ons

Update je keuken is een bedrijf dat uw keuken voorziet van een compleet nieuwe look, en dat voor de fractie van de prijs van een nieuwe keuken. Hoe kan dat? Heel gemakkelijk, namelijk door het renoveren van uw bestaande keuken. Dit is een snelle en goedkope manier om uw keuken een opfrisbeurt te geven. Een renovatie kan simpel zijn door ‘slechts’ de keukenkastjes te vervangen tot complex door nieuwe betegeling en nieuwe apparatuur in te bouwen. U kunt ons altijd benaderen voor een gratis offerte!

Klaar om uw keuken op te knappen?

Zit u ondertussen al boordevol ideeën over uw keuken en kunt u niet langer meer wachten om aan de slag te gaan? Neem contact met ons op! U kunt telefonisch contact opnemen via  06 5538 5561 of stuur een e-mail naar info@updatejekeuken.nl. Wij bespreken graag samen alle mogelijkheden om uw keukenkastjes op te knappen, voor een frisse en nieuwe keuken.

Ook een gratis offerte ontvangen?

Bel 06 5538 5561 of mail voor een gratis offerte

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u ook een gratis offerte ontvangen?

Op zoek naar een nieuwe keuken die wél binnen uw budget ligt? Vraag dan nu de gratis offerte aan.