Keuken stopcontact inbouw

p>Heeft u een geweldige keuken, maar komt u simpelweg stopcontacten te kort? Geen zorgen! Wij van Update je keuken helpen u graag! Wij kunnen uw keuken updaten met extra stopcontacten, zodat u zonder problemen alle apparaten kunt gebruiken die u nodig heeft bij het koken en of bakken. Zo kunt u weer zorgeloos brood roosteren, taarten bakken en water koken, en dat ook nog eens allemaal tegelijk!

Meer dan keuken stopcontacten!

Wij van Update je keuken doen meer dan alleen het aanbrengen van extra stopcontacten in uw keuken. Wij updaten net zo goed uw complete keuken! Want wanneer u niet de investering wil doen voor een compleet nieuwe keuken, kunt u toch genieten van een frisse, (bijna) nieuwe keuken. Wij kunnen u daarom helpen bij onder andere:

  • Deurtjes: nieuwe grepen / keukendeuren renoveren / nieuwe kleur / andere deurtjes
  • Stopcontacten – uitbreiding groepen om meer apparatuur aan te kunnen sluiten
  • Apparatuur: magnetron inbouwen / oven vervangen
  • Tegels: nieuwe tegels of vlamwerende platen
  • Verlichting: aanpassing of vernieuwing van het lichtplan
  • Extra opbergruimte: slimme oplossingen voor meer bergruimte
  • Kraan: installatie nieuwe kranen maar ook van spoelbakken

Bij ons kunt u dus terecht voor een compleet nieuw aangezicht van uw keuken, en dat voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken! Wilt u meer weten over onze diensten of weten hoe wij uw keuken kunnen updaten? Neem dan gerust contact met ons op!

Over ons

Update je keuken is een bedrijf dat uw keuken voorziet van een compleet nieuwe look, en dat voor de fractie van de prijs van een nieuwe keuken. Hoe kan dat? Heel gemakkelijk, namelijk door het renoveren van uw bestaande keuken. Dit is een snelle en goedkope manier om uw keuken een opfrisbeurt te geven. Een renovatie kan simpel zijn door ‘slechts’ de keukenkastjes te vervangen tot complex door nieuwe betegeling en nieuwe apparatuur in te bouwen. U kunt ons altijd benaderen voor een gratis offerte!

Ook toe aan extra stopcontacten?

Wilt u onbezorgd kunnen bakken, mixen, roosteren en grillen tegelijkertijd? Maar heeft u daar te weinig stopcontacten voor in uw keuken? Geen zorgen, neem gewoon contact op met Update je keuken! Wij staan uw graag te woord over alles wat met keuken stopcontact inbouw te maken heeft. Maar ook als u meer wilt dan extra stopcontacten kunt u ons bellen op 06 5538 5561 of per e-mail bereiken via info@updatejekeuken.nl. Wij updaten namelijk graag uw keuken!