Keuken opknappen met klein budget

Wilt u graag een nieuwe keuken maar laat uw budget dat niet toe? Denk er dan eens over na om uw keuken op te knappen met een klein budget. Hiervoor bent u bij Update je keuken aan het juiste adres. Wij renoveren namelijk snel en betaalbaar uw keuken. Van kleine klusjes tot complete renovaties, wij helpen u graag aan een nieuwe en frisse keuken. Door uw keuken door ons te renoveren heeft u dus het idee van een nieuwe keuken voor slechts een fractie van de prijs!

Uw complete bestaande keuken opknappen

Wij van Update je keuken begrijpen maar al te goed dat u wilt genieten van een frisse en nieuwe keuken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw keuken op te knappen met een klein budget. Wij updaten uw gehele keuken, zodat het lijkt of uw een compleet nieuwe keuken heeft! Wij kunnen u daarom helpen bij onder andere:

  • Deurtjes: nieuwe grepen / keukendeuren renoveren / nieuwe kleur / andere deurtjes
  • Stopcontacten – uitbreiding groepen om meer apparatuur aan te kunnen sluiten
  • Apparatuur: magnetron inbouwen / oven vervangen
  • Tegels: nieuwe tegels of vlamwerende platen
  • Verlichting: aanpassing of vernieuwing van het lichtplan
  • Extra opbergruimte: slimme oplossingen voor meer bergruimte
  • Kraan: installatie nieuwe kranen maar ook van spoelbakken

Bij ons kunt u dus terecht voor een compleet nieuw aangezicht van uw keuken, en is bij ons ook mogelijk met een kleiner budget! Wilt u meer weten over onze diensten of weten hoe wij uw keuken kunnen updaten? Neem dan gerust contact met ons op!

Over ons

Update je keuken is een bedrijf dat uw keuken voorziet van een compleet nieuwe look, en dat voor de fractie van de prijs van een nieuwe keuken. Hoe kan dat? Heel gemakkelijk, namelijk door het renoveren van uw bestaande keuken. Dit is een snelle en goedkope manier om uw keuken een opfrisbeurt te geven. Een renovatie kan simpel zijn door ‘slechts’ de keukenkastjes te vervangen tot complex door nieuwe betegeling en nieuwe apparatuur in te bouwen. U kunt ons altijd benaderen voor een gratis offerte!

Ook toe aan een keuken update?

Wilt u het gevoel van een nieuwe keuken, voor slechts een fractie van de prijs van een nieuwe keuken? Of wilt u slechts een snelle opfrisbeurt in de keuken door bijvoorbeeld een andere kleur keukenkastjes? Neem dan snel contact op met Update je keuken, bij ons kunt u namelijk uw keuken opknappen met een klein budget. U ons bellen op 06 5538 5561 of per e-mail bereiken via info@updatejekeuken.nl. Wij updaten graag uw keuken, zodat u weer fijn kunt koken en genieten!

Ook een gratis offerte ontvangen?

Bel 06 5538 5561 of mail voor een gratis offerte

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u ook een gratis offerte ontvangen?

Op zoek naar een nieuwe keuken die wél binnen uw budget ligt? Vraag dan nu de gratis offerte aan.