Inbouw wasbak keuken

Wilt u een nieuwe wasbak laten inbouwen in uw keuken? Wij van update je keuken kunnen u daar zonder problemen bij helpen! Door ons in te schakelen heeft u binnen no-time weer een nieuwe en goedwerkende wasbak tot uw beschikking. Wij zorgen ervoor dat de inbouw wasbak perfect in uw keuken past. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat de wasbak op de juiste wijze wordt aangesloten, zodat u geen last krijgt van lekkage of andere problemen.

Over ons

Update je keuken is een bedrijf dat uw keuken voorziet van een compleet nieuwe look, en dat voor de fractie van de prijs van een nieuwe keuken. Hoe kan dat? Heel gemakkelijk, namelijk door het renoveren van uw bestaande keuken. Dit is een snelle en goedkope manier om uw keuken een opfrisbeurt te geven. Een renovatie kan simpel zijn door ‘slechts’ de keukenkastjes te vervangen tot complex door nieuwe betegeling en nieuwe apparatuur in te bouwen. U kunt ons altijd benaderen voor een gratis offerte!

Inbouw van uw wasbak en veel meer!

Wij van Update je keuken begrijpen maar al te goed dat u wilt genieten van een frisse en nieuwe keuken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw bestaande keuken op te knappen. We helpen u dan niet alleen bij de inbouw van uw nieuwe wasbak, nee wij updaten graag uw hele keuken! Wij kunnen u daarom helpen bij onder andere:

  • Deurtjes: nieuwe grepen / keukendeuren renoveren / nieuwe kleur / andere deurtjes
  • Stopcontacten – uitbreiding groepen om meer apparatuur aan te kunnen sluiten
  • Apparatuur: magnetron inbouwen / oven vervangen
  • Tegels: nieuwe tegels of vlamwerende platen
  • Verlichting: aanpassing of vernieuwing van het lichtplan
  • Extra opbergruimte: slimme oplossingen voor meer bergruimte
  • Kraan: installatie nieuwe kranen maar ook van wasbakken

Bij ons kunt u dus terecht voor een compleet nieuw aangezicht van uw keuken, en dat voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken! Wilt u meer weten over onze diensten of weten hoe wij uw keuken kunnen updaten? Neem dan gerust contact met ons op!

Update dus ook uw keuken!

Of u nu hulp nodig heeft bij de inbouw van een wasbak in uw keuken of wanneer u uw hele keuken wilt renoveren. Bij Update je keuken bent u aan het juiste adres! Door voor ons te kiezen kunt u straks ook genieten van een nieuwe, gerenoveerde keuken voor slechts een fractie van de prijs van een nieuwe keuken! Wij werken snel, effectief en goedkoop, zodat u binnen enkele dagen of uren kunt koken in uw nieuwe en frisse keuken! Bel ons dus snel op 06 5538 5561 of stuur een email naar info@updatejekeuken.nl voor een gratis offerte!

Ook een gratis offerte ontvangen?

Bel 06 5538 5561 of mail voor een gratis offerte

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u ook een gratis offerte ontvangen?

Op zoek naar een nieuwe keuken die wél binnen uw budget ligt? Vraag dan nu de gratis offerte aan.