Frontjes keuken vervangen

Bent u het overzicht helemaal kwijt in de keuken? Of is de keuken toe aan een opknap beurt? Voor slechts een fractie van het bedrag wat u kwijt bent voor een nieuwe keuken, geeft Update je keuken uw huidige keuken een compleet nieuwe ‘look’. En dat in minder tijd. Hoe dat kan? Door het renoveren van de keuken. Van af het moment dat u heeft bepaald wat er geüpdatet moet worden, maakt UpdateJeKeuken.nl al direct van uw dromen werkelijkheid! Enkele werkzaamheden zoals frontjes in de keuken vervangen geeft u keuken meteen een ander karakter.

Frontjes in de keuken vervangen

Mede door de crisis ziet u nu dat veel consumenten grotere aankopen uitstellen. Het feit dat u een keuken verbouwing niet meer kunt meefinancieren binnen uw hypotheek helpt dan ook al niet. Toch hoeft u niet elke dag tegen een ouderwetse keuken aan te blijven kijken, wij van geven je huidige een nieuwe keuken weer een frisse boost.

Laat bijvoorbeeld de folie van uw keukenfrontjes los, maar zijn deze voor de rest nog in prima staat? Dan kunt u gemakkelijk en snel door UpdateJeKeuken.nl uw frontjes vervangen in plaats van een hele nieuwe keuken aan te schaffen. Want waarom iets weggooien als het nog werkt? Met nieuwe keukenfrontjes ziet uw keuken er als nieuw uit. Vervang uw keukenfronten o.a. bij de volgende situaties:

  • Als de keuken er gedateerd uitziet (kleur en uitstraling)
  • Als de folie loslaat
  • Als de frontjes van de keuken scheef hangen of niet goed sluiten>/li>

UpdateJeKeuken.nl hanteert daarbij haar eigen, unieke werkwijze. Bel voor een vrijblijvende afspraak of een gratis offerte. Na een inventarisatie van uw wensen wordt een plan van aanpak opgesteld en een deadline afgesproken. Zonder gekkigheid en onverwachte kosten vervangen wij uw frontjes keuken naar uw smaak.

Klaar om uw keuken aan te pakken?

Zit u ondertussen al boordevol ideeën over uw keuken en kunt u niet langer meer wachten om aan de slag te gaan? Neem contact met mij op! U kunt telefonisch contact opnemen via  06 5538 5561 of stuur een e-mail naar info@updatejekeuken.nl. wij bespreken graag samen met u wat er voor uw keuken allemaal mogelijk is.

Ook een gratis offerte ontvangen?

Bel 06 5538 5561 of mail voor een gratis offerte

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u ook een gratis offerte ontvangen?

Op zoek naar een nieuwe keuken die wél binnen uw budget ligt? Vraag dan nu de gratis offerte aan.